Tour de Kop i promocija zdravog života

Tour de Kop i promocija zdravog života

Tour de Kop i promocija zdravog života

Milenijum osiguranje je kao sponzor podržalo biciklistički događaj “Tour de Kop”, koji će se ove godine održavati pet dana, od 18. do 22. avgusta, na usponima najviše planine u Srbiji, Kopaonika, uz jedan uspon na planini Golija. Ovo je, ujedno i porodični događaj organizovan za sve starosne uzraste.

Učesnicima Tour de Kopa omogućeno je da 18. avgusta dođu na Goliju, gde će se voziti distanca od 30km, dok je 19. avgusta, za ove sportiste i rekreativce organizovan rafting na Ibru. Događaj će imati i edukativno, društveno odgovorne aktivnosti. U petak, 20. avgusta, predviđen je “Tour De Kop Green Day”, akcija čišćenja Kopaonika, kada će se učesnici okupiti na stazi kod Hotela Putnik i uklanjati otpad do Hotela Rtanj, dok će naredna dva dana biti organizovane edukativne radionice na temu pripremanja hrane.

Prvog centralnog dana, 21. avgusta predviđeno je da učesnici savladaju uspone Ploče i Jošanička Banja. Tog dana će, u okviru Expo zone ispred Hotela Putnik, Milenijum osiguranje imati svoj štand, na kome će zainteresovanim učesnicima i posetiocima predstaviti svoj program Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i zainteresovanima podeliti poklone. Narednog dana, 22.avgusta, učesnici će svojim biciklima savladavati uspone Rudnica i Kriva reka.

Tour De Kop je prvi put organizovan 2019. godine i osmišljen je po ugledu na sportski izazov EVERESTING, u kome biciklista u jednom danu, na usponu po svom izboru i bez prekidanja, treba da dostigne visinu planine Mont Everest, odnosno nadmorsku visinu od 8.848m. Događaj je otvoren za sve zaljubljenike u biciklizam, a okuplja ljude različitih profila, pasionirane ljubitelje biciklizma, rekreativne i profesionalne bicikliste. Najmlađi učesnik, do sad, je imao 7 godina, a najstariji 57 godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične objave

Uporedi

Unesite reč za pretragu