Selters banja

Selters banja

Gde na odmor? Selters banja je smeštena na obroncima planine Kosmaj, u široko rasprostranjenom šumovitom predelu a blizini Beograda koji je na 50 km. Blizina auto puta čini ga prestonici najbližem prirodnim lečilištem sa mineralnom vodom, peloid – lekovito blato i klimat.

Banja Selters je prava oaza čistog vazduha, mira, zelenila koja se prostire na 20 hektara parka sa cvetnim lejama, fontanama i šetalištima. Mineralna voda Selters spada u visokomineralizovane vode koja na svom izvoru ima 50°C. Po svom sastavu je alkalno-murijatična, ugljeno-kisela hiperterma. Otkrivena krajem XIX veka, dobila je prestižna priznanja i nagrade za kvalitet i lekovitost u Briselu i Londonu. Prvi podaci o Seltersu datiraju iz 1893.god. kada i počinje uspon i razvoj Selters banje. Zahvaljujući entuzijazmu prim.dr. Tomislava Mališić, 1986.god. izgrađen je drugi objekat i tada Selters banja doživljava svoj procvat.

Postaje moderno lečilište sa specijalizovanim stručnim kadrom, savremenim dijagnostičkim kabinetima i opremom, koji uz prirodan faktor daju izuzetne rezultate. Razvojem zdravstvenog turizma Selters banja sa svojim visokostručnim kadrom i prirodnim bogatstvom, teži ka poboljšanju i očuvanju zdravlja svih svojih korisnika.

Selters banja Mladenovac

Smeštaj

Sve

Selters banja Mladenovac

Pozovite za cenu
4 године ago

INSTITUT ZA REHABILITACIJU „BEOGRAD“ SELTERS BANJA Mladenovac Selters banja u Mladenovcu, smeštena je na obroncima planine Kosmaj, u široko rasprostranjenom šumovitom predelu a blizina Beograda koji je na 50 km. Udaljenosti auto-putem, čini ga prestonici najbližem prirodnom lečilištu sa mineralnom vodom, pelid- lekovito blato i klimat. Selters banja kao organizaciona jedinica Instituta za rehabilitaciju „Beograd“, […]

Slične objave

Uporedi

Unesite reč za pretragu