Sa nama do vrha

Sa nama do vrha

SeoskiTurizam.rs i web portali TopGlobalTag.rsHopNaKop.rsGdeNaOdmor.rs i GolijaInfo.rs ovim putem Vas obaveštavaju da je ostvarena saradnja između ovih portala. Projekat ,,Sa nama do vrha“ započinje danas. Svim svojim korisnicima koji imaju postavljene objekte na SeoskiTurizam.rs nudimo gratis prvu godinu reklamiranja na portalu TopGlobalTag.rs, GdeNaOdmor.rs i GolijaInfo.rs Svaki korisnik koji postavi svoj objekat na SeoskiTurizam dobija gratis godinu dana reklamu na TopGlobalTag.rs, GdeNaOdmor.rs i GolijaInfo.rs.

Mi nastavljamo i dalje sa akcijom prva godina gratis reklama na našem web portalu. Reklamirajte svoj smeštaj kod nas i ostvarite brojne pogodnosti. Pozivamo sve koji izdaju smestajne kapacitete da nam se pridruže i da zajedno uživamo u rastu posećenosti Vašeg biznisa.

ZAŠTO OVO RADIMO?

SeoskiTurizam nastavlja sa akcijom uvezivanja sajtova a samo iz razloga što želi da što veći broj korisnika interneta vidi Vaše smeštajne kapacitete. Takođe nam je cilj da bisere Srbije, Goliju, Kopaonik, Zlatibor, Seoska domaćinstva… u što boljem svetlu predstavimo svima. Da što veći broj ljudi dođe i uživa u netaknutoj prirodi Srbije. Sama Srbija ima izuzetne potencijale da postane prva turistička destinacija u Evropi koju posećuje najveći broj turista. Prirodne lepote i sama pozicija, kao i flora i fauna nam daju za pravo da kažemo da je Srbija jedno od najleših država u ovom delu Evrope.

Takođe, ovim putem obaveštavamo sve web portale koji dele istu viziju da nam se pridruže, i da zajedno uživamo u netaknutoj prirodi. Kontaktaktirajte nas u slučaju da imate predlog za bilo kakav vid saradnje.

Budite sa nama u velikom projektu ,,Sa nama do vrha“ prebližavanja Srbije celom svetu, jer Srbija to zaslužuje.

ZAJEDNO SMO JAČI „SA NAMA DO VRHA“

sa nama do vrha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične objave

Uporedi

Unesite reč za pretragu