Бајка која се одиграва у граду Дрвенграду

Бајка која се одиграва у граду Дрвенграду

Бајка која се одиграва у граду Дрвенграду

Добродошли у бајку која се одиграва у граду Дрвенграду. Бајка која има свој почетак и крај а заплет ће Вас сигурно оставити без даха. Ово место је зачарано и као да су га виле градиле а не људска рука. Ко једном дође на Мећавник у Дрвенград, увек се нестрпљиво враћа назад. Град у којем све почиње и све се завршава, пун историје а сваки квадрат овог места има своју причу.

Обиласком Дрвенграда на Мећавнику свако место и сваки ћошак има своје име и свој печат. Добродошли у бајкa која се одиграва у граду Дрвенграду.

Град Дрвенград на Мећавнику у потпуности је направљен, како му и само име каже, од дрвета и искључиво од материјала који су 100% дар од природе. Ово место не узима ништа од природе већ је саставни део ње, у потпуном је складу са њом и са њом живи. Уласком у сам град стиче се утисак да човек нема ништа са овом грађевином већ да је своје прсте умешала природа. Све је у складу са природом и све припада њој. Аутентичне грађевине наших предака овде су добиле нову примену. Град има све могуће и немогуће садржаје које пружа модерно друштво а опет у складу са природним богатствима овог краја. Поред смештајног капацитета Мећавник нуди и богате културно историјске обиласке. Град поседује цркву, обданиште, биоскоп, тениске терене, кошаркашке терене, базен, ресторане, пијацу, продавнице па чак и затвор. 😊

Ово место је створио чаробњак који је нама свима познат по имену Емир Кустурица.

 

Шта обићи на Мећавнику?

Као што смо навели, Дрвенград на Мећавнику је град од дрвета и потпуно направљен по потреби модерног човека а у складу са природним законима који владају на овом месту. Пуно културних садржаја и знаменитости можете посетити у овом предивном граду. Мештани овог града понудиће Вам природу на дар а обавезно морате пробати специјалитете који они спремају. Ово место се снабдева искључиво од своје производње и поседује штале, млекаре, рибњаке и пластенике. У ресторанима можете уживати у предивној српској кухињи а на трпези можете наћи искључиво домаће производе.

Дрвенград на Мећавнику се не може описати речима, већ се мора обићи и доживети сву ту лепоту коју је створио обичан човек а по законима и асистенцију природе.

Бајка која се одиграва у граду Дрвенграду се најбоље осети и доживи самим присуством, зато дођите на Мећавник у Дрвенград да уживамо заједно у овој предивној бајци.

 

drvengrad mecavnik

 

 

Како до Дрвенграда?

До Мокре Горе и Мећавника (Дрвенграда) се може доћи из три правца:
Из правца Београда, Вишеграда или из правца Златибора.

Из правца Београда постоје више могућности путовања:
о Београд – Љиг – Горњи Милановац – Чачак – Пожега – Ужице – Кремна – Мокра Гора, ваздушна удаљеност 171,12 км, друмска удаљеност 243,24 км
о Београд – Обреновац – Уб – Ваљево – Бајина Башта – Кремна – Мокра Гора, Ваздушна удањеност 132,56 км; друмска удаљеност 197,22 км
о Београд – Младеновац – Топола – Горњи Милановац – Чачак – Ужице – Кремна – Мокра Гора, ваздушна удаљеност 168,17, друмска удаљеност 235,13

Из суседних туристичких центара, Златибора и Таре, до Мокре Горе се стиже на следећи начин:
о Златибор – Сушица – Кремна – Мокра Гора: ваздушна удаљеност 20,52 км, друмска удаљеност 47,85 км
о Тара (Хотел ”Оморика”) – Кремна – Мокра Гора. Ваздушна удаљеност 6,14 км, друмска удаљеност 22,88
о Тара (Митровац) Мокра Гора: ваздушна удаљеност 6,49 км, друмска удаљеност (макадам) 14,32 км.

Посебна понуда Мећавника / МАЈ - АВГУСТ 2020

2 ПОЛУПАНСИОНА ПО ОСОБИ
У ДВОКРЕВЕТНОЈ СОБИ

8.400,00 динара

3 ПОЛУПАНСИОНА ПО ОСОБИ
У ДВОКРЕВЕТНОЈ СОБИ

12.300,00 динара

4 ПОЛУПАНСИОНА ПО ОСОБИ
У ДВОКРЕВЕТНОЈ СОБИ

16.000,00 динара

У цену је урачунато:

  • Услуга полупансиона (вечера и доручак). Доплата за пансионски ручак износи 800,00 динара по особи, дневно.
  • Смештај у двокреветној соби, односно соби са француским лежајем.
  • Коришћење свих додатних садржаја на Мећавнику (базена, сауне, хамама, спортске дворане, теретане, тениских терена, биоскопа). Услуга масаже, фризирања и  слaне собе се посебно наплаћују.

Услови боравка за децу:

  • За децу до седам година боравак је бесплатан, а деца од седам до 12 година имају 50% попуста на услугу полупансиона .

У цену НИЈЕ урачунато:

  • У цену нису урачунати боравишна такса и обавезно осигурање у износу од 105,00 динара дневно за oдраслу особу, односно 55,00 динара дневно за децу од седам до 15 година.За децу узраста до седам година плаћа се само осигурање у износу од 5,00 динара дневно.

Смештајне јединице - Дрвенград

Дрвенград - Мећавник - Једнокреветна соба
Једнокреветна соба
Drvengrad, Мокра Гора, Србија
Двокреветна соба
Дрвенград – Мећавник – Мали апартман
Мали апартман
Дрвенград - Мећавник - Апартман
Апартман
Дрвенград - Мећавник - Резиденција
Резиденција
Дрвенград - Мећавник - Кућа
Кућа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične objave

Uporedi

Unesite reč za pretragu