MMF – Mountain Music Festival

MMF – Mountain Music Festival

MMF – Mountain Music Festival

MMF – Mountain Music Festival se ove godine održava na planini Divčibare. Da li voliš svoje slobodno vreme da provodiš u prirodi? Da li voliš da slušaš muziku na otvorenom prostoru, izvan svoje sobe, gradske gužve i klupske atmosfere? Da li želiš da na jedno takvo mesto povedeš i porodicu i prijatelje? Mountain Music Fest je celodnevni porodični i muzički festival na kojem su pored muzičkih sadržaja jednako važni i drugi – adrenalinski, avanturistički, kreativni, sportski i dečiji sadržaji! U moru sjajnih muzičkih festivala upoznaj jedan planinski! Festival posebne energije i sasvim drugačiji!

Srce kuca jako! – Mountain Music Fest

Ove godine festival se održava u avgustu mesecu tačnije od 21-22.08.2020.

Plaćanje: Plaćanje ulaznica, pića i hrane vrši se isključivo gotovim novcem, isključivo u dinarima. Najbliža menjačnica nalazi se u centru Divčibara, u Hotelu Pepa. Bankomat na Divčibarama ne postoji.

Kupovina karte: Karta za festival kupuje se na dan održavanja festivala ili u pretprodaji na sajtu www.tickets.rs Ulaz za decu mlađu od deset godina je besplatan. Na festival nije moguće uneti nikakvu hranu ni piće.

Kako doći do festivala: Mountain Musc fest se održava na Divčibarama na ski stazi Crni vrh. Do festivalskog prostora moguće je stići kolima i peške, a udaljen je oko 3 km od centra Divčibara. Tokom festivala, na Divčibarama su postavljeni putokazi na kojima je jasno naznačena putanja do festivalskog prostora Broj parking mesta oko festivalskog prostora je ograničen. Najbliži gradovi Divčibarama su Valjevo, Mionica, Kosjerić i Požega. Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla, Beograd (link). Najbliža železnička stanica je u Valjevu (link). Satnica sadržaja na Mountian Music Fest-u, kao i mapa festivalskog prostora biće objavljene dve nedelje pre samog festivala. Sve informacije biće postavljene na početnoj stranici našeg sajta, kao i na profilima na društvenim mrežama.

MMF – Mountain Music Festival čekamo Vas da uživamo zajedno u dobroj muzici i druženju.

VIŠE INFORMACIJA NA SAJTU>>>


Smeštaj - Divčibare

Nemate omiljene objekte

 


Galerija MMF – Mountain Music Festival

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične objave

Uporedi

Unesite reč za pretragu