Hotel Terme Tiski Cvet

13876

ID objave

Opis objekta

Smeštaj Novi Bečej stranica preporučuje ovaj objekat. Ako tražite smeštaj u Novom Bečeju na pravom ste mestu. Rezervacije smeštaja bez provizije i posrednika.

Hotel „Tiski cvet” poseduje tri zvezdice i nalazi se u centru Novog Bečeja uz samu obalu reke Tise. Hotel datira iz 1985. godine, ali je 2010. renoviran, pa danas ima moderan izgled i dizajn. Kapacitet hotela je 90 ležajeva u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima.

Hotel raspolaže sa 4 lux apartmana (mini bar, lcd televizor, telefon, klima uređaj) i 33 moderno uređene sobe. Svaka soba ima plazma televizor, klima uređaj, telefon. Sobe na II spratu hotela poseduju i produžene krevete koji su pogodni za smeštaj sportista. U čitavom hotela svim gostima je na raspolaganju wireless internet konekcija potpuno besplatno.

USLUGE

TERME SPA

HOTEL „TISKI CVET“ SVOJU PONUDU RAZVIJA PO NAJSAVREMENIJIM STANDARDIMA HOTELIJERSTVA.

Hotel “Tiski cvet” od nedavno svojim gostima nudi i korišćenje terme – spa centra sa lekovitom termomineralnom vodom ovakvog sastava jedinom u regionu.

Na 582 metra pod zemljom pronađena termomineralna voda izuzetno bogata mineralima. Radi se o lekovitoj vodi koju smo počeli da koristimo. U prvoj fazi u hotelu su napravljena dva zatvorena bazena koji su napunjeni termonineralnom vodom.

TERMOMINERALNA VODA

Naša termomineralna voda je izuzetnog kvaliteta i koristi se u balneološke svrhe. Tradicionalno se balneoterapija primenjuje u lečenju bolesti srca i krvnih sudova, kod kožnih promena, bolesti organa za disanje, postizanja hormonalne ravnoteže, reumatskih bolesti, ginekoloških oboljenja, a ima protivupalno i antivirusno dejstvo. Kroz kompletne programe balneoterapijom uključujemo i antistres tretmane, kao i stimulaciju i revitalizaciju organizma uopšte.

Kupanjem u toploj mineralnoj vodi dolazi do povećanja telesne temperature, što pomaže u borbi protiv štetnih bakterija i virusa. Poboljšan protok krvi olakšava izbacivanje toksina, podstiče prokrvljenost, pospešuje metabolizam, ubrzava varenje i pomaže normalizaciju nervnog sistema. Nezamenjivo je u ublažavanju tegoba reumatskih bolesti.

Naša termalna mineralna voda sadrži visok nivo natrijuma, magnezijuma, a posebno sadrži sumpor koji ima blagotovorno dejstvo i na bolesti kože, uključujući psorijazu, dermatitis i gljivične infekcije.
Male količine elemenata poput sumpora, kalcijuma, magnezijuma i litijuma apsorbuju se kroz kožu. Njihov terapeutski efekat podrazumeva i stimulaciju imunološkog sistema, telesnu i mentalnu relaksaciju, sintezu endorfina i normalizaciju funkcija žlezda. Minerali sadrže visoke koncentracije negativnih jona, koji izazivaju osećaj telesnog i psihičkog blagostanja.

Voda je visokog kvaliteta za medicinsku rehabilitaciju posebno za saniranje sportskih povreda i ukupne fizičke spreme. Mikrobioloski je čista, blage tvrdoće. PH faktor je u granicama 7,2 – 7,4 i sadrži hlor u količinama koje odgovaraju PH faktoru ljudskog organizma.

Dezinfekcija vode u bazenu radi se isključivo automatskom hloronizacijom i UV lampom.

Zašto je dobra ova termomineralna voda i više o njenom sastavu pročitajte OVDE

Hotel Terme Tiski Cvet prima goste tokom cele godine.

Adresa

Adresa: Tiski cvet hotel, Trg Oslobodenja, Novi Becej, Србија
  • Država: Serbia
  • Okrug: Srednjebanatski okrug
  • Grad Novi Bečej
  • Poštanski broj: 23272
Otvori Google Mapu

Mi se nalazimo

Kontakt

Hotel Tiski Cvet

Vlasnik objekta
tiskicvet@gmail.com
Drugi objekti

Slični objekti