Kompleks Bazeni Izvor Stojnik

Pozovite za cenu
Smeštaj Sve

25455

ID objave

Opis objekta

Kompleks Bazeni Izvor Stojnik je predivan smeštaj sa bazenom blizu Beograda. Ako tražite mir i tišinu za Vaš idealan odmor na pravom ste mestu.

Kompleks Bazeni Izvor Stojnik, nalazi se na samo četrdesetak kilometara od Beograda, na valovitim obronicma Kosmaja. Smešten je na oko 300 metara nadmorske visine u blizini mesta Ralja i Sopot, u prelepoj prirodi koju krasi ruža vetrova i izvorska voda sa 100 metara dubine, kojom se snabdeva čitav kompleks. Sa istočne strane, opasan je gustom hrastovom šumom, a sa jugozapadne talasastim brežuljcima koji pružaju fantastičan pogled na šumadijske planine. Blizina prestonice, gradova Sopot i Mladenovac, manastira i crkvica, odlična saobraćajna infrastruktura, samo su prednosti koje ovo mesto čine još primamljivijim.

Kompleks Bazeni Izvor Stojnik je multifunkcionalan prostor koga čine hotel sa tri zvezdice, dva bazena, restoran – bašta, cafebar, sobe za odmor i predivno dvorište.

Oko oba bazena – velikog poluolimpijskog i manjeg dečijeg sa pečurkom u sredini – prostire se veliki uređeni plato, multifunkcionalne namene.

Gostima su na raspolaganju su udobne i čiste dvokrevetne i trokrevetne sobe, salon za odmor, restoran domaće i internacionalne kuhinje, kao i cafebar za neophodno dnevno osveženje.

U rustičnom ambijentu restorana-bašte, napravljenom od prirodnih materijala, možete uživati u ukusima tradicionalne domaće i internacionalne kuhinje. Specijaliteti našeg vrhunskog kuvara zadovoljiće svaki gastronomski prohtev – od a la cart ili luksuznog menija, do koktela i posebnih tipova ishrane na zahtev gosta (vege, vegan, bezglutenska ishrana).

Veliko travnato dvorište kompleksa namenjeno je za razne rekreativne i sportske sadržaje poput streličarstva, badmintona, odbojke, malog fudbala ili jednostavno samo za uživanje u prirodnoj hladovini.

Na koju god stranu da krenete od samog kompleksa, na samo nekoliko kilometara dolazite do manastira Tresije i Pavlovac, do vrha Mali Vis i Spomenika borcima Kosmajskog odreda ili do popularnog Vidikovca. Pešačke i biciklističke staze vode od nas i do nas.

Dan možete provesti na bazenima uz sjajnu hranu, ali ga ispuniti kako aktivnostima u samom kompleksu (škola plivanja, streličarstvo, badminton, masaže), tako i aktivnostima u prirodi (pešačke staze, biciklističke staze, planinarenje). U večernjim satima, uz fantastično osvetljen bazen, možete uživati uz piće i večeru.

Ceo kompleks pokriven je optičkim internetom, što gostima obezbeđuje kvalitetnu internet vezu u svakom trenutku.

Za sve goste, obezbeđen je veliki parking.

Adresa

Adresa: Vikend naselje Morak 1, Ralja, Sopot
  • Država: Serbia
  • Okrug: Grad Beograd
  • Grad Sopot
Otvori Google Mapu
  • ID objave 25455
  • Cena Pozovite za cenu
  • Tip objekta Sobe
  • Kategorija Smeštaj, Sve
  • Obaveštenje Oglas nije aktivan

Mi se nalazimo

Kontakt

Ime: Objekat nije dostupan za rezervacije

Slični objekti