Guesthouse EDELNICE Atomska Banja

7392

ID objave

1

Spavaća soba

1

Kupatilo

Opis objekta

Guesthouse EDELNICE Atomska Banja u ponudi ukupno ima tri dvokrevetne sobe Ljubav, Vera, Nada, koje će Vam pružati mir, komfor i jednostavnu udobnost. Sobe se nalaze na prvom spratu kuće i pogodne su za parove na odmoru ili rehabilitaciji, starija lica u pratnji ili nerazdvojna društva. U trenucima odmora i dokolice, u svim sobama se nalazi televizor sa kablovskim kanalima I internet je dostupan u celoj kući.

Soba Ljubav – Dvokrevetna soba sa bračnim ležajem, sopstvenim kupatilom i sopstvenim balkonom. Soba je opremljena LCD televizorom, ima pristup  bežičnom internetu, obezbeđeni su peškiri i fen.

Soba Vera – Dvokrevetna soba sa bračnim ležajem i zejedničkim kupatilom. Soba je opremljena LCD televizorom, ima pristup  bežičnom internetu, obezbeđeni su peškiri i fen.

Soba Nada – Dvokrevetna soba sa zasebnim ležajem i zejedničkim kupatilom. Soba je opremljena LCD televizorom, ima pristup  bežičnom internetu, obezbeđeni su peškiri i fen.

U zajedničkoj kuhinji sa trpezarijom možete pripremiti omiljeni topli napitak ili poneki lagani obrok, a u gurmanske svrhe tu je i ozidani roštilj na zajedničkoj terasi.  U sklopu objekta imamo lepo uredjeno zeleno dvorište i trem u dubokoj hladovini vinove loze sa baštenkom garniturom, ljuljaškom, kućicom za najmljadje, idealno za uživanje i opuštanje. Edelnice se nalazi na samo 200 metara od banjskog centra, prve prodavnice, kafiće i restorane naći ćete već u krugu od 50 metra.

Banja Gornja Trepča, poznata i pod imenom Atomska banja nalazi se u  centralnom delu Srbije, u severnom delu Čačansko-kraljevačke kotline, na nadmorskoj visini od 460 m, okružena je planinama Vujan i Bukovik. Šumski pejzaži mestimično su ispresecani proplancima koji su u proleće prekriveni raznobojnim cvetnim ćilimima.Vazduh je ovde, čist, planinski, a tišina i mir veličanstveni. U vrelim letnjim mesecima, kada u ravničarskim predelima vladaju velike žege, ovde je temperatura niža za nekoliko stepeni, a noći su vrlo prijatne i sveže. Uzevši u obzir povoljne klimatske činioce i netaknutu prirodu u kojoj je Banja smeštena, moze se reci da je idealno mesto za boravak svakog čoveka svakodnevno izloženog stresu i štetnim uticajima iz vazduha, vode, hrane. Povratak prirodi je iskonska težnja sve većeg broja ljudi, a ovaj ekološki biser, pruža mogućnost njenog ostvarenja.

U Gornjoj Trepči postoje tri izvora lekovite vode. Temperatura vode je od 28-31°C i u sebi između ostalih elemenata (magnezijum, kalcijum, natrijum, kalijum) sadrži i radioaktivne elemente uran, radon i radijum. Zahvaljujući upravo prisustvu ovih razlicitih elemenata banja je i dobila naziv „atomska“. Vode Gornje Trepče spadaju u najviše proučavane u Srbiji. Koncentracije mikroelemenata, makroelemenata kao i radioaktivnih elemenata, kao i njihovi medjusobni odnosi daju joj specifično lekovito dejstvo, posebno na nervna i mišićna tkiva. Efikasnosti rehabilitacije koju nudi ova ustanova potvrdjena je kliničkim studijama koje su sprovedene u predhodnim godinama i u koje su ukljuceni pacijenti oboleli od Sclerosis multiplex i reumatskih bolesti.  U Gornjoj Trepči terapija se obavlja pijenjem vode, kupanjem i blatnim oblogama. Višednevna terapija kupanjem traje 20-30 minuta. Blato se sprema od zemlje koja se nalazi u blizini izvora i upotrebljava zagrejano u trajanju od 30 minuta. Čak je utvrđeno da na taj način dolazi do stabilizacije šećera u krvi kod dijabetičara. Banjska voda i peloid koriste se za lečenje multipleks skleroze, cerebralne paralize, reumatizma i gastritisa.

U ponudi imamo :

Za nase goste organizujemo izlete do manastira Vujan, manastira Vraćevšnica, manastira Srpske svete gore – manastire Ovcarsko kablarske klisure, Jezeru Međuvršje,  Knićkog jezera, i kulturno istorijskim spomenicima Čačka i Gornjeg Milanovca.

Organizujemo posete manifestacijama koje se odrzavaju u okolini: Letnji dani kulture, “Plodovi Zapadnog Pomoravlja” ,“Bungurijada“ , “Kupusijada”, „Zlatni kotlić Čačka“,’’Somijada’’, “Pitijada“, Biciklistička trka “Čačak Classic <strong> “,Moravska regata , Ovčarsko-Kablarska regatta, Dragačevsgog sabora trubača – Guča festival,Sabor frulaša Srbije “Oj Moravo “ Prislonica.

Za goste koji žele aktivniji odmor preporucujemo: golf, splavarenje, planinarenje, alpinizam, sportski ribolov, paraglajding, mountain bike, kajak i kanu.

Cena aranzmana:  Dva nocenja sa tradicionalnim srpskim doruckom za dve osobe je 4990 dinara, redovna cena je 10550 dinara.

Cena aranzmana: Sedam nocenja sa tradicionalnim srpskim doruckom za dve osobe je 9865 dinara, a redovna cena je 21870 dinara.

U Cenu je uključuno:

– Noćenje za dve osobe
– Tradicionalni srpski doručak

U cenu nije uključeno:

– Manipulativni troškovi
– Prijava-odjava,
– Osiguranje.

Adresa

Adresa: Blagoja Paunovica 66/3, Gornja Trepča 32215, Serbia
 • Država: Serbia
 • Okrug: Moravički okrug
 • Grad Atomska banja Gornja Trepča
Otvori Google Mapu
 • ID objave 7392
 • Cena Pozovite za cenu
 • Tip objekta Apartman
 • Kategorija Smeštaj, Sve
 • Spavaće sobe 1
 • Kupatila 1
 • Obaveštenje Banje smeštaj, Oglas nije aktivan, Smeštaj Srbija
 • Broj kreveta 6

Mi se nalazimo

Kontakt

Ime: Objekat nije dostupan za rezervacije

Slični objekti