Drugarska priča Jahorina

Pozovite za cenu
Smeštaj Sve

23940

ID objave

1

Spavaća soba

1

Kupatilo

Opis objekta

Gde na odmor? Dobrodošli na planinsku lepoticu! Dobrodošli na planinu Jahorinu! Dobrodošli u naše apartmane Drugarska Priča Jahorina!

Drugarska priča Jahorina

Smeštaj na Jahorini obuhvata apartmane koji su uređeni u alpskom stilu i sastoje se od čajne kuhinje, dnevnog boravka s TV-om, spavaće sobe i kupatila s tušem sa peškirima.

Villa Drugarska priča nalazi se u naselju Šator, opremljena u tipičnom planinskom stilu. Kompletan objekat je urađen u kombinaciji drveta, kamena i cigle. Ušuškana je u delu naselja ugodnom za ljubitelje šetnje, zgodno smeštena za skijaše i decu koja uzivaju u zimskim radostima. Sastoji se od dva lepo uredjena studija i pet apartmana. Svi apartmani i studija mogu se koristiti kao potpuno odvojene celine, ali se mogu unajmljivati i u kombinaciji za veća društva. Smeštajne jedinice se veoma efikasno greju na struju, i po potrebi sa kamin pećima. Wi-Fi internet kao i TV su u svakom apartmanu odnosno studiju dostupni. Apartmani na Jahorini nude prelepi vrt s opremom za roštilj, a u prizemlju objekta je mala konoba Drugarski kutak, kapaciteta 30 osoba, namenjena pretežno gostima objekta u kojoj možete popiti osveženje, kuvano vino ili domaću rakiju, kafu ili doručkovati. Konoba odiše domaćom atmosferom, prijatnim ambijentom i sa pravom nosi naziv Drugarski kutak, jer to zaista i jeste.

Apartmani Drugarska priča se nalaze na Jahorini, na 600 metara od skijaške staze Poljice i 1,2 km od skijaške staze Ogorjelica. U okviru smeštaja na Jahorini moguće je unajmiti skijašku opremu, a područje je popularno među ljubiteljima skijanja i vožnje biciklom. U sklopu objekta na raspolaganju su škola skijanja, spremište za skije i usluga najma bicikla.

 

Adresa

Adresa: Obu'ina Bare 48, Jahorina
 • Država: Bosnia and Herzegovina
 • Okrug: Sarajevski okrug
 • Grad Planina Jahorina
Otvori Google Mapu
 • ID objave 23940
 • Cena Pozovite za cenu
 • Tip objekta Apartman
 • Kategorija Smeštaj, Sve
 • Spavaće sobe 1
 • Kupatila 1
 • Obaveštenje Jahorina smeštaj, Oglas je neaktivan, Planine smeštaj, Smještaj Bosna & Hercegovina
 • Parking mesta 1

Mi se nalazimo

Kontakt

Ime: Objekat nije dostupan za rezervacije

Slični objekti

Apartmani Vanja Jahorina

Smeštaj

Sve

Apartmani Vanja Jahorina

Pozovite za cenu
Objekat nije dostupan za rezervacije
4 године ago

Gde na odmor i na planinu? Osetite čari Jahorine i provedite odmor u nekom od naših apartmana. Apartmani Vanja Jahorina se sastoje od apartmana na više nivoa, apartmana sa dve spavaće sobe i dva studija. Apartman na Jahorini se posebno istice po prednosti jer u sklopu objekta ima rostiljnice koja je ako ne jedina, onda […]

3
1