Kako postaviti smeštaj

Kako postaviti smeštaj na web portalu seoskiturizam.rs? Lako i brzo ,,Postavi smeštaj“ na web sajtu seoskiturizam.rsDa bi ste postavili Vaš smeštajni kapacitet na našem portalu potrebno je da se registrujete preko naše forme. Web portal funkcioniše na način samo-postavljanja i samo-editovanja Vašeg oglasa. To znači da možete u svakom trenutku napraviti prijavu za vaš objekat i u svako doba možete menjati ili dodavati informacije na njemu. U nastavku možete videti upustvo za sve korake.

Napomena: Oglasi na početnoj stranici se svi prikazuju, s tim što na prvoj stranici oglasi se prikazuju random ( nasumično biranje ) i to 6 oglasa u bloku. Postavljanje Vašeg objekta u sekciji ,,Objekti“.

  1. Vaš objekat se vidi na pretrazi po zadatim kategorijama.
  2. Postavljanje objekta na google maps koja se nalazi na našem sajtu.
  3. Informacije se dele na društvene mreže Facebook, Instagram po postavljanju objekta i po Vašoj potrebi 5 puta godišnje. U ovom slučaju možete promovisati Vaš smeštajni kapacitet sa raznim ponudama, last minute, akcijama i poklon vaučerima.
  4. Opis i sadržaj koji se nalazi na našem sajtu a vezan je za Vaš oglas možete uvek ažurirati novim informacijama i slikama.
  5. Broj fotografija i video zapisa koje možete postavljati na Vašoj stranici (seoskiturizam.rs) je ograničen na 30 fotografija. Uslov je da fotografije i video zapis kao i 3D ture budu vezane za Vaš oglas. To znači da možete postavljati slike, video zapis i 3D turu samo koja je vezana za Vaš oglas.
  6. Ako imate društvene mreže ili web sajt možemo postaviti linkove ka Vama. Tako dobijate gratis povratne linkove sa našeg sajta.

Za sve druge informacije ili Vaše predloge stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem kontakt forme sa sajta seoskiturizam.rs ili putem telefona.

SeoskiTurizam.rs je sajt koji je u korporaciji sa sajtom HopNaKop.rs, TopGlobalTag.rs i GolijaInfo.rs. Sve oglase i sadržaje sajta možete posetiti na stranici hopnakop.rs, topglobaltag.rsgolijainfo.rs

Uporedi

Unesite reč za pretragu